top of page

ROKAS IR INTELEKTA DARBARĪKS

Smadzeņu un roku darbības savstarpēji ir ļoti saistītas.


Maziem bērniem svarīgākais instruments ir roka, ar ko iepazīst apkārtējo pasauli. Rokas ir intelekta darbarīks, jo vairāk bērns darbojas ar rokām, jo vairāk tiek darbināts intelekts un smadzenes. Neattīsta roka neļauj pilnvērtīgi attīstīties smadzenēm, jāpievērš uzmanība tam, lai darbotos ar rokām. Tāpat roku un pirkstu attīstība ir saistīta arī ar valodu.


Rokas un smadzeņu loks darbojas tā: bērns ar roku kaut ko satver vai pieskaras kaut kam, roka ziņo smadzenēm par saņemto informāciju, smadzenes, balstoties uz šo jauniegūto informāciju, virza roku. Roka virzoties atkal iegūst jaunu informāciju un atkal ziņo smadzenēm. Tā tas visu laiku atkārtojas un visu laiku notiek šī smadzeņu attīstība un rokas virzīšana, lai gūtu jaunu iespaidus, sajūtas, informāciju. Tāpēc ir svarīgi bērniem dot dažādas faktūras, tekstūras, dažāda materiāla un lieluma lietas.


Mūsu produktu klāstā atradīsiet daudz un dažādas puzlītes, produktus, lai roku un smadzeņu darbību varētu attīstīt daudz labāk.




Comments


OLY WOOD BLOGS

Mūsu mājas lapas BLOGA sadaļā publicētie ieraksti ir par prakstiskiem padomiem, ieteikumiem, kā darboties ar mūsu produktiem un kādus ieguvumus tie dod, kā arī par pārdomām, jaunumiem mūsu produktu klāstā.

JAUNĀKIE IERAKSTI

bottom of page